Hoppa till sidans innehåll
JEM 2012

Junior EM i Danmark, Isak nia individuellt

03 JUL 2012 16:51
Niondeplats även i mix-laget. Där Isak och Helen Forsberg från Luleå fick möta det Norska laget som visade sig vara lite bättre denna gång.

Stort Grattis till bra skytte i veckan önskar alla dina klubbkamrater.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:06

här finns resultat bilder m.m. http://ianseo.net/Details.php?toId=211

 


 

Lagtävlingen är avgjord och laget som Isak var med i förlorade sin 1/8-final och hamnade därmed på en niondeplats, imorgon väntar mix-lagtävlingen.

 


 

 

Isak är nu tyvärr utslagen ur den individuella tävlingen. Det blev förlust mot britten Jonathan Bull med 136 mot 139, han slutade därmed på en niondeplats vilket är mycket bra då detta är hans första tävling mot denna typ av motstånd. Vi önskar Isak lycka till med lagtävlingarna som skjuts under torsdagen respektive fredagen.

 

 


 

 

Vinst i 1/16-delen för Isak med 135 mot 132 poäng. I 1/8-delsfinalen väntar nu Jonathan Bull från Storbritannien som låg på en fjärdeplats efter kvalet.

 

 


 

 

72 pilar skjutna och Isak fortsatte att skjuta bra, 331 poäng på den andra halvan och totalt en 13:e plats på 665 poäng. Imorgon väntar 16-delsfinalen som Isak skjuter mot en annan svensk, Hampus Borgström som ligger på en 20:e plats efter kvalet.

 

Kvar att skjuta är också lagtävlingen där Isak bildar lag med Hampus Borgström och Mattias Andersson, denna tävling skjuts under torsdagen och på fredag är det mix-lag tillsammans med Helen Forsberg som står på programmet.

 

Vi önskar Isak fortsatt lycka till

// Klubbkompisarna

 

 


 

 

Första 36 pilarna skjutna i kvalet. Isak skjuter bra och ligger på en elfteplats med 334 poäng och är i och med det bästa svensk. Dock är det väldigt tätt om placeringarna så vi får se vart det bär i den andra halvan.

Skribent: Pär Israelsson

Information om

Träningstider &

Medlemsavgift

 

Intranät

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Vår verksamhet finansieras 

med hjälp från:

Länsförsäkringar bergslagen

-LIFfarg

sammansatt_logo_leader copy

 Och

 

 

Postadress:
Nora BSK - Bågskytte
Robert Gustafsson, Vågmästargatan 19
71332 Nora

Kontakt:
Tel: 0765035153
E-post: info@norabagskytte.s...

Se all info