Hoppa till sidans innehåll

EJC Rumänien Isak fyra individuellt

14 JUL 2013 15:15
Isak Carlsson är uttagen till att representera Sverige i European Junior Cup's andra och sista deltävling som avgörs i Rumänien mellan den 15/7 och 21/7. Isak ligger på en tredjeplats efter den första deltävlingen endast två poäng från ledaren. Följ tävlingen via länkarna nedan.
  • Uppdaterad: 20 JUL 2013 16:59

http://romanian-archery.ro/ Arrangörens hemsida.

 

http://www.ianseo.net/Details.php?toId=324 Resultat från tävlingen.

 

juniorlandslaget.se Juniorlandslagets hemsida.

 

bagskytte.se Svenska bågskytteförbundet.

 

Vi önskar förstås ett stort lycka till i tävlingen.

 

Dag 1: kval.

Svenskt rekord i grunden och totalseger i Europacupen.

 

Kvalet över 72 pilar är nu avslutat och Isak tog där en andraplats med 694 poäng och nytt svenskt rekord. I och med den andraplatsen så tog Isak hem totalsegern i europacupen med fyra poäng till andraplacerade Domagoj Buden från Kroatien.

På grund av den fina placeringen idag kommer Isak att få en bye-match i 1/16 delsfinalen och kommer att gå direkt in i 1/8 dels match som skjuts på torsdag.

Laget med Hampus Borgström och Linus Strömberg placerade sig på en andra plats i lagkvalet och får även de byematch i 1/4 delsfinalen och går direkt till semifinal. Lagtävlingen fortsätter för svenska lagets del på fredag.

 

Stort grattis och fortsatt lycka till i tävlingarna.

 

Dag 2: Individuella matcher.

Isak, som efter ett bra kval hade bye-match i 1/16 delsfinalen gick direkt in i 1/8-dels match idag. Den matchen tog han hem med 141p mot 136p. Eftar detta ställdes han i kvarten mot 10-placerade belgaren Renaud Domanski denna matchen blev poängmässigt tätare och Isak vann med 140p mot 137p.

I semifinalen var det ukrainskt motstånd och trots att Isak skjöt sin bästa poäng för dagen, 144p, så gick matchen till särskjutning där Ukrainaren skjöt en tia mot Isaks nia. På lördag väntar nu bronsmatch mot landslagskompisen Linus Strömberg från Trelleborg. Men under morgondagen ska först Lagtävlingen avgöras. Svenska laget ligger där på en andraplats efter grunden och går direkt in i semifinal.

 

Lycka till!

 

Dag 3: Lagfinaler.

 

Idag har det skjutits lagfinaler i rumänien, killarna i Svenska laget gick direkt in i semifinal, en match som de vann med 225p mot 222, I finalen ställdes de mot gästskyttarna i denna europacup, Mexico, en match som mexikanarna vann med 231p mot 226, I det svenska silverlaget ingick Isak Carlsson, Hampus Borgström, Helsingborg och Linus Strömberg, Trelleborg.

Imorgon är det Bronsfinal individuellt för Isak, en match som han skjuter mot Linus S.

 

Lycka till imorgon.

 

Dag 4: Bronsmatch

Idag var sista dagen med tävlingar för denna gång och det var dags för bronsmatch mot Linus, en match som Isak tog ledningen i, en ledning som höll ända till sista serien då Linus lyckades gå om. Isak blev alltså fyra i tävlingen.

 

Bra jobbat och grattis önskar dina klubbkompisar.

Skribent: Pär Israelsson
Epost: This is a mailto link

Information om

Träningstider &

Medlemsavgift

 

Intranät

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Vår verksamhet finansieras 

med hjälp från:

Länsförsäkringar bergslagen

-LIFfarg

sammansatt_logo_leader copy

 Och

 

 

Postadress:
Nora BSK - Bågskytte
Robert Gustafsson, Vågmästargatan 19
71332 Nora

Kontakt:
Tel: 0765035153
E-post: info@norabagskytte.s...

Se all info